вторник, 25 сентября 2012 г.

Модуль 11 Рефлексія

Даний модуль був корисний тим, що ми визначили способи демонстрації проектів, визначили їх плюси та мінуси. Особливо корисним було визначення, доцільністі застосування методів на уроці, яким чином можна розподілити час, якщо в проекті працює велика кількість учнів.
 З усього того, чому я навчився на цьому тренінгу, на мою думку, найефективнішим для навчання моїх учнів буде те,що вони готові до інтеграції комп’ютерних технологій у навчальний процес і до використання методу проектів,вони зможутьнадати конструктивні пропозиції та відгуки на демонстрацію робіт інших учасників.
           Події на кшталт демонстрації дозволяють ширшій аудиторії  зробити свій внесок до робіт учнів та відзначити досягнення учнів, що сприятиме їх подальшому навчанню.

 З усього того, чому я навчилася на цьому тренінгу, на мою думку, найефективнішим для навчання моїх учнів буде те,що вони готові до інтеграції комп’ютерних технологій у навчальний процес і до використання методу проектів,вони зможутьнадати конструктивні пропозиції та відгуки на демонстрацію робіт інших учасників.
           

Комментариев нет:

Отправить комментарий